Gratis masterclass voor personal trainers met ambitie

"De kernpijlers van online PT succes"

Gratis masterclass voor personal trainers met ambitie

"De kernpijlers van online PT succes"

null

Waarom dit webinar?

  In de wereld van fitness en persoonlijke training, waar elke interactie telt, heb ik besloten dit webinar op te nemen om een aantal cruciale redenen. Mijn doel is niet alleen om kennis en ervaring te delen, maar ook om een platform te bieden waarop we samen kunnen groeien. Hier zijn de kernpunten die onderstrepen waarom dit initiatief voor ons beiden van onschatbare waarde is:


  • Bekendheid genereren: Door waardevolle inzichten en bewezen strategieën te delen, streef ik ernaar een brug te bouwen tussen mijn expertise en jouw behoeften. Het is een stap naar het creëren van een vertrouwensband, essentieel voor elke succesvolle samenwerking.
  • Meerwaarde bieden: Met jaren aan ervaring in de branche, bied ik gerichte adviezen en strategieën die zijn ontworpen om personal trainers te helpen hun omzet te verhogen en hun business te laten groeien.
  • Ondersteuning door mijn fitprogramma: De tools en technieken uit mijn programma zijn erop gericht om jou praktisch te ondersteunen in je ontwikkeling en succes.
GRATIS AANMELDEN


Ondernemer Mark Leijten, oprichter van Mijn Fitprogramma, heeft in de afgelopen jaren meer dan 900 mensen opgeleid tot fitnessprofessionals via Opleidingen2000, een erkend instituut in de fitness- en gezondheidsbranche.


Met meer dan 23 jaar ervaring in het begeleiden van sporters en als voormalig eigenaar van een personal training bedrijf met meer dan 20 trainers en 300 leden, begrijpt Mark de behoeften van trainers en hun klanten. Hij ontwikkelde een compleet programma gericht op resultaat voor zowel klant als trainer, ingegeven door de groeiende vraag naar integrale begeleiding.

Wat kun je verwachten van dit webinar?

  Dit webinar is meer dan een introductie; het is een springplank naar daadwerkelijke groei en succes. Hier is wat je kunt verwachten van deze Gratis Training: Een kans om zonder kosten kennis en vertrouwen op te bouwen, terwijl je tegelijkertijd een netwerk van gelijkgestemden opbouwt.

  • Ontdek fundamentele coachingstechnieken voor langdurig succes.
  • Leer praktische tools en methodes om je product en dienst te verbeteren.
  • Krijg een concreet plan om je business te laten groeien.
  • Leer de kunst van het schalen van je business zonder in te boeten aan kwaliteit.
  • Effectief gebruik van social media om jouw doelgroep te inspireren en aan je te binden.
  • Essentiële stappen voor het starten van een succesvolle (online) business.
  • Do's en dont's voor een vliegende start en significante resultaten.
  • Praktijkvoorbeelden en succesverhalen om je te inspireren.

   Dit webinar is jouw kans om de eerste stappen te zetten naar een succesvollere business. Schrijf je nu in en maak kans op gratis deelname aan onze 28 dagen PT Business Bootcamp ter waarde van 100 euro.

Gratis 1 op 1 call 

In dit gesprek beantwoord Mark je vragen en bekijken jullie samen jouw huidige situatie en hoe je die kan verbeteren.

Een deelname cadeautje

Aantrekkelijker starten met éen van onze programma's

Meld je nu gratis aan

ON DEMAND TE VOLGEN